Welkom op de website van NXTLVL Apeldoorn!

NXTLVL Apeldoorn is HET evenement met informatie van én over het vervolgonderwijs. Het evenement is bedoeld voor leerlingen uit Apeldoorn en omstreken. Het is een unieke kans om in één avond informatie te krijgen over (regionale en landelijke)  opleidingen waar je interesse naar uitgaat.

De data van NXTLVL 2017 zijn:

Nxtlvl-2017-1024x294 c

De avonden worden georganiseerd door de gezamelijke decanen uit de regioApeldoorn, in het gebouw van Aventus (Laan van de Mensenrechten 500 in Apeldoorn). Op maandag 13 november wordt de voorlichtingsavond verzorgd door MBO-opleidingen, op dinsdag 14 november door HBO-opleidingen en op woensdag 15 november door WO-opleidingen.

Tijdens deze avonden presenteren diverse onderwijsinstellingen zich met stands in de centrale hal. Voorlichting over specifieke opleidingen wordt gegeven in lokalen.

Hierboven vind je onder de kopjes MBO, HBO en WO informatie over de opleidingen waarover voorlichting wordt gegeven. Ook kun je hier de betreffende roosters vinden en de plattegrond van het gebouw.

 

  •  Toegang tot de avonden is gratis. Je hebt alleen een toegangskaart nodig, deze wordt uitgereikt door je decaan.
  • De voorlichtingen beginnen stipt op tijd en vol is vol.
  • Het advies is om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Het gebouw van Aventus ligt direct achterhet NS- en busstation Apeldoorn.

 

 

Onderwijskrant 2017