Info voor onderwijsinstellingen

Aanmelden van een voorlichting

Wilt uw onderwijsinstelling een voorlichting verzorgen over uw opleidingen? Neemt u dan contact op met de organisatie zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Als basisrooster hanteren we het programma van het afgelopen jaar.

opleiding aanmelden

Adverteren in het NXTLVL magazine

Het NXTLVL magazine biedt ouders en leerlingen een handig overzicht van de instellingen voor het vervolgonderwijs. Het magazine bevat naast korte introductieteksten van opleidingen ook interviews, tips en links naar relevante websites. Adverteren in het NXTLVL magazine is een unieke mogelijkheid om direct uw doelgroep te bereiken. Neem contact op met Michel van de Hengel voor de mogelijkheden. (link naar info@voorsternieuws.nl) (magazine linken naar https://fliphtml5.com/ablkt/scyc/)

Meld je aan

Stand informatiemarkt

Tijdens de voorlichtingsavonden wordt een informatiemarkt ingericht waar onderwijsinstellingen en bedrijven zich kunnen presenteren aan hun toekomstige leerlingen en werknemers. Het is al mogelijk vanaf Є 250 om uw opleiding of organisatie onder de aandacht brengen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. (link naar info@nxtvl-apeldoorn.nl)

Vragen over uw voorlichting?

Verzorgt uw onderwijsinstelling een voorlichting tijdens NXTLVL en heeft u hier een vraag over? Neemt u dan contact op met de organisatie via info@nxtvl-apeldoorn.nl of door te bellen met 0529-462332.